restaurant-cover

Two Senses

„Two senses” – du potyriai: restoranas ir baras kartu. Ugnis virtuvėje ir ledas bare. ​„Two senses” koncepciją įkvėpė Skandinavijos New Nordic manifestas – tikslas populiarinti vietinius produktus ir gamintojus, atskleisti maisto sezoniškumą, atsižvelgti į tvarų produktų naudojimą, atsakingą gyvulininkystę, apjungti gerą skonį, kokybę ir naujas gamybos technologijas. Kurdami meniu galvojome, kuo kvepia mūsų sodai, kokius prisiminimus kelia mūsų sezonai, kokie skoniai gimsta mūsų ūkiuose, ką dovanoja mūsų miškai ir upės. Tradicinius lietuviškus skonius stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.

Apie restoraną

„Two Senses” kviečia pajusti kelis dalykus iš karto: skonį ir emociją; vyno natas ir taurės grakštumą; dermę lėkštėje ir taurėje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

ŠEFO PASISVEIKINIMAS

Grikiai |purentas grybų sviestas | kalendra.

DEGINTA SKUMBRĖ IR KADAGIAI

Rugiai | raudonieji svogūnai | fermentuoti agurkai | žalieji obuoliai | burokėliai | grietinė | krienai | daigai.

LIETUVOS MIŠKŲ ELNIENOS NUGARINĖ

Savojos kopūstų ir speltos balandėlis | salierų kremas | rūkytas keptas burokėlis | kreminis baravykų padažas.

NAMINIS MEDAUS PYRAGĖLIS

Svarainių želė | ledai | medaus trupiniai.

K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

Rezervacijai:

+370 37 306226 | +370 640 25879

info.kaunas@radisson.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V II 12:00 – 22:00

Galerija