„Two senses” – du potyriai: restoranas ir baras kartu. Ugnis virtuvėje ir ledas bare. „Two senses” koncepciją įkvėpė Skandinavijos New Nordic manifestas – tikslas populiarinti vietinius produktus ir gamintojus, atskleisti maisto sezoniškumą, atsižvelgti į tvarų produktų naudojimą, atsakingą gyvulininkystę, apjungti gerą skonį, kokybę ir naujas gamybos technologijas. Kurdami meniu galvojome, kuo kvepia mūsų sodai, kokius prisiminimus kelia mūsų sezonai, kokie skoniai gimsta mūsų ūkiuose, ką dovanoja mūsų miškai ir upės. Tradicinius lietuviškus skonius stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.
„Two Senses” kviečia pajusti kelis dalykus iš karto: skonį ir emociją; vyno natas ir taurės grakštumą; dermę lėkštėje ir taurėje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
ŠEFO PASISVEIKINIMAS
Grikiai |purentas grybų sviestas | kalendra.
DEGINTA SKUMBRĖ IR KADAGIAI
Rugiai | raudonieji svogūnai | fermentuoti agurkai | žalieji obuoliai | burokėliai | grietinė | krienai | daigai.
LIETUVOS MIŠKŲ ELNIENOS NUGARINĖ
Savojos kopūstų ir speltos balandėlis | salierų kremas | rūkytas keptas burokėlis | kreminis baravykų padažas.
NAMINIS MEDAUS PYRAGĖLIS
Svarainių želė | ledai | medaus trupiniai.
K. Donelaičio g. 27, Kaunas
Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė
Rezervacijai:
+370 37 306226 | +370 640 25879
info.kaunas@radisson.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V II 12:00 – 22:00